Courgette carpaccio
Dit is een mooi Kerst voorgerecht, maar kan natuurlijk altijd. Want je kun ook tijdens het afvallen lekker genieten van je eten. We hebben hier een Courgette carpaccio voor je. Geniet ervan!
Dit recept bevat per persoon ½ portie groente ½ portie eiwit
Zo maak je het klaar
Maak een dressing door de balsamicoazijn met de Italiaanse kruiden te mengen. Breng het extra op smaak met wat peper en schep de dressing door de champignons. Bak de champignons in een koekenpan op hoog vuur bruin en krokant. Schaaf de courgette met een kaasschaaf of een dunschiller in de lengte in dunne plakken en leg deze naast elkaar op een bord. Bestrooi de plakken met bouillonpoeder. Leg de rucola in het midden en schep hier de champignons op. Besprenkel de courgette met de overgebleven dressing en garneer daarna met Parmezaanse kaas.
Dit heb je nodig voor 2 personen
- 1 el balsamicoazijn
- 2 el olijfolie
- ½ el Italiaanse
- kruiden
- 100 gr. kastanjechampignons
- in plakjes
- 120 gr. courgette,
- bereid
- ½ tl The 1:1 Diet
- Groentebouillon
- 50 gr. rucola
- 70 gr. Parmezaanse
- kaas