Knolselderijpuree  met lamsvlees en  yoghurt-muntsaus

Knolselderijpuree met lamsvlees en yoghurt-muntsaus

Een heerlijk 1 op 1 dieet recept van Cambridge Weight plan vanaf stap 5

Zo maak je het klaar voor 1 persoon


Kook de stukken knolselderij gaar. Voeg een scheutje melk toe en pureer dit met de staafmixer. Marineer het lamsvlees 15 minuten met de shoarmakruiden en olijfolie. Gril het vlees kort totdat dit rosé is. Meng ondertussen de yoghurt met de knoflook, munt en peterselie. Breng de saus op smaak met peper. Serveer met groente of een salade naar keuze.

knolselderijpuree-met-lamsvlees-en-yoghurt-muntsausDit heb je nodig
  • 325 gr. knolselderij, onbereid
  • scheutje melk
  • 125 gr. lamsvlees
  • shoarmakruiden
  • olijfolie
  • verse munt
  • peterselie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 50 gr. yoghurt
Reactie plaatsen

Zoek hier je recept van het 1 op 1 Dieet

We hebben meer dan 300 recepten
Het jij een recept idee.... Mail ons dan

Voordelen van online begeleiden