In dit artikel
Inhoudsopgave
Artikelen in deze categorie
Knolselderijpuree met lamsvlees en yoghurt-muntsaus
Broodje rosbief anders vanaf stap 5 van het dieet
Witte bonen salade I recept van het 1 op 1 dieet
Zeewolf I Recept vanuit stap 5 van het 1 op 1 dieet van Nederland
Kapsalon tosti met gezonde knoflooksaus
Eiermuffins voor de lunch
Linzenpasta met een saus van geroosterde pompoen
Overnight Oats met topping
[...]
Home
1 op 1 dieet recepten
1 op 1 dieet recepten - Stap 5
Zeewolf I Recept vanuit stap 5 van het 1 op 1 dieet van Nederland
Zeewolf I Recept vanuit stap 5 van het 1 op 1 dieet van Nederland
Een heerlijk 1 op 1 dieet recept van Cambridge Weight plan vanaf stap 5
Zo maak je het klaar voor 1 persoon
Wrijf de zeewolf in met peper en komijn en laat even liggen. Stoom de spinazie 6 tot 8 minuten tot de blaadjes slinken. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en leg de zeewolf op de huidkant in de pan. Bak op hoog vuur 3 tot 4 minuten knapperig en bruin. Keer de zeewolf om en bak op wat lager vuur in nog 3 tot 4 minuten gaar. Houd de vis warm op een bord onder aluminiumfolie. Roer het citroensap met de olijven en bosuitjes door het bakvet en warm de jus ongeveer 2 minuten door. Voeg zo nodig wat water toe en breng de jus indien nodig op smaak met peper. Schep 1 el olijfolie met wat peper door de spinazie.
Dit heb je nodig
- 125 gr. zeewolf
- peper
- ½ tl komijn, gemalen
- 400 gr. spinazie, onbereid
- 2 el olijfolie
- ½ citroen, geperst
- 20 gr. zwarte olijven, fijngehakt
- 5 bosuitjes, gesneden
Reactie plaatsen