Biefstuk met champignonsaus, gebakken aardappels en balsamico tomaatjes
Zo maak je het klaar voor 2 personen
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen voordat je deze gaat bakken/grillen. Kruid de biefstuk naar smaak. Bak de aardappelen in een pan mooi bruin. Ondertussen snijd je de champignons in stukken en bak je deze met de knoflook in een aparte pan. Wanneer de champignons beetgaar zijn voeg je de zuivelspread toe. Roer nu voor-zichtig alles door elkaar. Voeg op het laatst de bieslook toe door deze boven de pan te knippen met een schaar. Zet de pan nu van het vuur om de biefstuk te bakken. De bereidingstijd is afhankelijk van de dikte van je biefstuk en je persoonlijke voorkeur.Verwarm de oven voor op 180° C. Was de cherrytomaatjes en leg deze in de schaal. Meng 2 el balsamicoazijn met 2 el olie en een snufje peper. Dit mengsel giet je over de tomaten. De tomaten zijn klaar wanneer ze uit het velletje zijn gebarsten.
Dit heb je nodig
- 250 g biefstuk
- 100 g aardappelen, gekookt
- 250 g champignons
- 250 g cherry tomaatjes
- 50 g zuivelspreadverse bieslook
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 el oliepeper naar smaak