varkenshaas-met-champignonsaus-en-bloemkoolrijst-stap-2

Varkenshaas met champignonsaus en bloemkoolrijst

Varkenshaas met champignonsaus is natuurlijk een hele mooi en lekkere combinatie. In dit gerecht maken we het extra lekker met bloemkool rijst. We vervangen de gewone ruist dus. Dat is een stuk gezonder en net zo lekker! Bloemkoolrijst koop je tegenwoordig gewoon kant-en-klaar in de supermarkt, maar je kunt het ook makkelijk zelf maken met een bloemkool en een rasp of keukenmachine. Wij zijn in ieder geval fan van dit gerecht! Ga jij het proberen?

Dit recept bevat  per persoon:  1 maaltijd van -The 1:1 Diet 4/5 portie groente - (=200 gram bereid ) - 1 portie eiwit

Zo maak je het klaar voor 1 persoon
Braad de varkenshaas in een beetje olie in   6 minuten rosé. Haal de varkenshaas uit de   pan en verpak het 5 minuten in aluminiumfolie.   Zo blijft de binnenkant mooi rosé, terwijl je   de rest van het gerecht maakt.

Vervolgens gebruik je dezelfde pan om de   paddenstoelenmix te bakken. Van  The 1:1 Diet champignonsoep maak je   een saus door er 150 ml water aan toe te   voegen.  Voeg de knoflook, peper en bieslook   aan de saus toe. Kook of wok de bloemkoolrijst.  Schep eerst wat rijst op een bord. Leg vervolgens de varkenshaas ernaast. En schenk daarna wat   van de champignonsaus eroverheen.

Dit heb je nodig voor 1  persoon 

  • 125 gr varkenshaas
  • 100 gr paddenstoelenmix 
  • 130gr bloemkoolrijst 1
  •  The 1:1 Diet   champignonsoep 
  • 1 teentje knoflook 
  • 2 takjes bieslook 
  • Olie en peper
Reactie plaatsen

Zoek hier je recept van het 1 op 1 Dieet

We hebben meer dan 300 recepten
Het jij een recept idee.... Mail ons dan

Voordelen van online begeleiden